Aanmelden

| Wachtwoord vergeten? |

Advertentie plaatsen

Grupo CasaMundo

Grupo CasaMundo vastgoedmakelaars met meer dan 5000 huizen te koop aan de Costa Blanca en Murcia in Spanje. Grupo CasaMundo is een team van onafhankelijke vastgoedmakelaars met ruim 20 jaar ervaring, gevestigd aan de Spaanse Costa Blanca.

Eerlijkheid, integriteit, betrouwbaarheid en professionaliteit dragen wij zeer hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten een eenvoudige en recht door zee oplossing voor de aan- of verkoop van hun eigendom. Objectieve, vriendelijke en op maat gemaakte service om aan uw behoeften te voldoen, geheel vrij van enige druk of verplichting.

Onze portefeuille is een excellente selectie van het beste vastgoed dat op de markt beschikbaar is. Wij hebben er alle vertrouwen in u te kunnen helpen het geschikte vastgoed te vinden! Indien u op onze webpagina niet vindt waarnaar u op zoek bent, gelieve ons dan te contacteren. Wij werken nauw samen met een groot aantal gereputeerde vastgoedkantoren en bouwondernemingen wat ons toegang geeft tot een zeer uitgebreid vastgoedaanbod.

Grupo CasaMundo
0034652999632
0034633890862

Calle Concepción Nº 14 - 1º,
03181, Torrevieja, Alicante, Spanje

1 resultaten van Grupo CasaMundo uit Torrevieja, Alicante, Spanje

 
Appartement met 2 slaapkamers en gem zwembad in Orihuela Costa

Appartement met 2 slaapkamers en gem zwembad in Orihuela Costa

Ref. AZ10671 - Appartement in Orihuela Costa, zone Villamartín. De woning is gelegen op de 2º verdieping in een gebouw met lift en bevindt zich in uitstekende staat.Karakteristieken en uitrusting interieur: woon/eetkamer; ...

€ 109.995,00
Bedrijf
Torrevieja
Alicante
Spanje
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?